Rentoutusta ja rauhoittumista

Kartanon saunatiloissa toteutettavia hoitoja

Yhteistyökumppanimme Luonnon mukaan -yrittäjä Marja Pylkkänen tarjoaa Koivumäen kartanolla toteutettavia oheisohjelmia esimerkiksi tyhypäiviin, saunaillan yhteyteen tai polttariporukoille. Alla lisätietoja eri vaihtoehdoista. 

Yin-jooga:

  • hinta alk. 15€/hlö/tunti (sis. alv) + kilometrikorvaus
  • minimilaskutus 4 hlöä 
  • välineet 5-6 hlön ryhmille
  • myös pidemmät yinit onnistuu, hinta tarjouksen mukaan

 

Yin-jooga on lempeä joogan muoto, jossa kehon faskioita ja niissä sijaitsevia meridiaaneja sekä lihaksia herätellään ja venytellään erilaisilla asanoilla (asennoilla). Yin-joogassa asanat ovat pitkäkestoisia, 3-5 minuuttia tai pidempiä. Pääsääntöisesti asanat tehdään lattialla joogamaton päällä. Kehoa voidaan tukea tyynyjen, tiilien ja vilttien avulla, jolloin päästään syviin kehoa avaaviin ja rentouttaviin asentoihin. Tarjolla on myös aina vaihtoehtoja, joista jokainen voi valita itselleen sopivan.

 

Äänimaljarentoutus + muutama yin asana samalla:

  • hinta 120 €/60 min. (sis. alv) + kilometrikorvaus
  • maks. n. 10 hlön ryhmät
  • tämä onnistuu myös polttareihin niin, että morsiamelle tehdään äänimaljahoito ja muut saavat samalla sointukylvyn

     

Äänimaljahoito on syvärentoutusmenetelmä, jonka vaikutus perustuu resonanssiin eli myötävärähtelyyn sekä ääniaaltoihin. Äänivärähtelyt saavuttavat alueet minne hoitajan sormet eivät yllä. Maljoja voidaan soittaa joko kehon päällä tai sen ympärillä. Äänihieronta saa kehon solut värähtelemään. Värähtely etenee kehon nesteessä, jota kehossamme on 45-75 % riippuen henkilön iästä. Matalat äänet vaikuttavat enemmän kehollisesti ja korkeat henkisesti.

Hoito sopii erinomaisesti esimerkiksi sinulle, joka kärsit stressistä tai uupumuksesta. Hoidon esteitä ovat epilepsia. raskaus, sydänsairaudet ja tahdistin, syöpä (ei jos todettu parantuneeksi), veritukokset sekä akuutit sairaudet kuten kuume ja flunssa.

Liity postituslistallemme!

Se ei maksa mitään! Liittymällä kuulet ensimmäisenä tarjouksistamme.