Catering

Järjestätkö juhlat kotona tai vuokratilassa?

Toimitamme ruuat ja kakut haluamaasi paikkaan tai voit hakea ne meiltä. Lisäksi kauttamme hoituu tarvittaessa tilaisuuksiinne osaava ja ystävällinen henkilökunta, sekä tarvittavat astiat ja pöytäliinat. Valmistamme tarjoilut toiveidenne mukaan kotimaisia raaka-aineita suosien.

Kokin/tarjoilijan tuntiveloitus 43,75 €/h. Huomioithan, että henkilökunnan on hyvä saapua paikalle vähintään tunti ennen tilaisuuden alkua. Vieraiden saapumiseen ja alkumaljoihin varataan aikaa noin tunti. Ruokailuun on hyvä varata kaksi tuntia ja kahveille tunti. Loppusiivoukseen ja tiskaamiseen varataan noin kaksi tuntia. Tilaaja hankkii alkoholijuomat itse, mutta tarjoiluhenkilökunta huolehtii juomapöydästä tai juomien pöytiin tarjoilusta.

Tilaisuuden lopullinen henkilömäärä, ruoka- ja juomatarjoilut sekä erityisruokavaliot tulee olla ravintolan tiedossa viimeistään 7 vrk ennen tilaisuuden sovittua ajankohtaa. Koivumäen Kartanolla on oikeus laskuttaa ruokatarjoilusta ennakkoon tilatun henkilömäärän mukaisesti.

Tilaisuuden voi maksaa yleisimmillä luotto- ja pankkikorteilla sekä Diners Club ja American Express korteilla paikan päällä. Meillä on kannettava maksupääte ja kuitti mukana. Mikäli haluatte, että tilaisuutenne laskutetaan, perimme laskutuslisää 9 €/lasku. Laskutusvaihtoehtoina: verkkolasku, pdf-lasku sähköpostilla tai perinteinen paperilasku. Mikäli haluatte laskun, pyydämme ilmoittamaan laskutustiedot ennen tilaisuutta.

Ota yhteyttä, niin autamme sinua järjestämään toiveidesi mukaisen tilaisuuden.

Liity postituslistallemme!

Se ei maksa mitään! Liittymällä kuulet ensimmäisenä tarjouksistamme.