Sauna

Pakarituvasta saunaksi

Koivumäen kartanon päärakennuksen kellarissa on edustustason puulämmitteinen sauna. Löylyihin mahtuu kymmenestä kahteenkymmeneen kylpijää kerrallaan.

Entinen pakaritupa on nykyisin kaunis pukuhuone. Vanhoista ajoista muistuttaa vieläkin leivinuuni, jossa paistettiin entisaikaan leivät koko kartanon väelle. Kellarisaunan yhteydessä on oma pieni ulkoterassi ilta-aurinkoon sekä viihtyisä saunakabinetti, jota voi käyttää myös tarvittaessa kokous- ja ruokailutilana. Ikkunoista avautuvat maisemat pelloille.

Ruokatarjoilut sopimuksen mukaan joko buffetpöydästä tai pöytiin tarjoiltuna. Katso saunamenut tästä tai valitse koko ravintolan valikoimasta.

Saunan vuokra ma-to alkaen 200€/ryhmä, pe-la 300 €/ryhmä. Hinta sisältää pyyhkeet, pesuaineet sekä loppusiivouksen. Lisälämmitystunnit saunasta +120 €/h. Saunalla on anniskeluoikeudet, joten omien juomien tuominen on kielletty. Saunalla oma juomakaappi esimerkiksi oluelle, siiderille, lonkerolle ja virvoitusjuomille ja saunalle onnistuu myös muut juomatarjoilut ravintolan valikoimasta.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous omaan tilaisuuteesi.

Tee pieni ekoteko – aloita jo tänään

Me haluamme tehdä pieniä ekotekoja päivittäin. Autatko meitä vähentämään veden- ja sähkönkulutusta kartanolla?

Suihku on suurin vesijuoppo ja energiasyöppö. Suihkussa kannattaa siis välttää turhaa veden juoksutusta. Helposti se onnistuu sulkemalla hana saippuoinnin ajaksi. Ja suihkukäynnit kannattaa ylipäätään pitää mahdollisimman lyhyinä. Näin yhdestä suihkukäynnistä selviää suhteellisen pienellä vesimäärällä. Käyttövesi lämpenee kartanolla sähkövastuksilla, joten huomioithan, että lämmintä vettä riittää myös seuraaville kylpijöille.

Sauna

Meidän pieni ekoteko on puulämmitteinen sauna. Pidä saunan ovi kiinni, jotta löylyt pysyvät sisällä. Käytä paperisia laudeliinoja säästeliäästi, vaikka ne voikin laittaa energiajätteeseen.

Pyyhkeet

Uudet pyykinpesukoneet kuluttavat vettä noin 60 litraa per pesukerta. Vaikka pyykinpesukone käyttää vain kylmää vettä, kuluu pyykinpesussa enemmän rahaa veteen kuin sähköön. Meillä yhteen pesukoneeseen menee vain 7 saunapyyhettä kerrallaan. Käytäthän samaa pyyhettä koko saunomisen ajan, näin pienennät samalla meidän pyykkivuorta.

Liity postituslistallemme!

Se ei maksa mitään! Liittymällä kuulet ensimmäisenä tarjouksistamme.