Koivumäen Kartano tarjoilee lautasellesi puhtaista kotimaisista luonnon antimista jalostettuja elämyksiä. Niistä nautit Savon kauneimmassa kartanomiljöössä maaseutumaiseman ja menneen ajan rauhan ympäröimänä. Jo kauppaneuvos Gustav Raninin ajoista olemme olleet kohtaamispaikka arjessa, juhlassa ja liiketoimissa. Siksi tehtävämme on yhä tarjota ajasta ja arjesta irrottavia makunautintoja ainutlaatuisessa ympäristössä. Teemme sen intohimolla, omistautumisella ja parhaalla palvelulla, sydämen ääntä kuunnellen, perinteemme velvoittamana. 

Koivumäen kartano on avoinna tapahtumakalenterin mukaan, kuten sunnuntaibrunsseilla, kesälounaalla, vappuna, äitienpäivänä, isänpäivänä ja joululounaalla sekä tilauksesta juhliin, kokouksiin ja ryhmille. Kartanon ravintolaan ovat myös hyvin käyttäytyvät lemmikit tervetulleita. Ilmoitathan tästä pöytävarauksen yhteydessä. Lämpimästi tervetuloa! 

Koivumäen kartano on avoinna teemapäivien lisäksi tilauksesta illallisten, lounaiden, saunailtojen sekä muiden juhlatilaisuuksien merkeissä. Minimiryhmäkoko arkisin 4 henkilöä ja viikonloppuisin 10 tai kysy päivän tilannetta. Ota rohkeasti yhteyttä kartano@koivumaenkartano.com

Tapahtumat

Lignell&Piispasen baari

Lignell&Piispasen alkoholijuomatehtaan omistaa sama Raninin suku, joka omistaa Koivumäen Kartanon. Kartanon alahallissa on Oy Gust Ranin ja Lignell&Piispanen -nimikkobaari wanhan ajan tyyliin sisustettuna. 

Muistatko vielä tällaisen mainoksen: 

”Raikastaa hengityksen ja matkaansaattaa hövelin käytöksen.” 

Taulun slogan löytyy edelleen kartanon baarista. 

Tuotevalikoimastamme löytyy erittäin laadukkaat kuopiolaiset Lignell&Piispasen alkoholijuomat. Hyllyssä on lähes koko Raninin tehtaan tuotanto: 

  • Jeeper Grande Reserve samppanja 
  • Gustavin liköörit 
  • Väkevät viinit 
  • Maustetut vodkat ja ginit 
  • Maustetut viinat 
  • Rommit 
  • Konjakit 
  • Viskit 
  • Marja- ja hedelmäliköörit 


Varaa koko baari yksityiskäyttöön, yksityistilaisuudet alk. 690 €/ilta + juomatarjoilu. 

Kesällä 2017 Lignell&Piispanen voitti Internetional Wine and Spirit -kilpailussa kultaa ja maailman parhaan vodkan palkinnon maustettujen vodkien sarjassa sekä vodka and tonic -sarjassa. Tervetuloa nauttimaan Artic Luxury -tuotteista! 

Tästä voit tutustua tehtaaseenwww.lignellpiispanen.com 

Yhdistä Kuopion vierailuun ruokailu historiallisessa Koivumäen kartanossa

Koivumäen Kartano tarjoaa ryhmille ruokailua, johon voi yhdistää Kuopion vierailulla esimerkiksi Kuopion kaupunginteatterin esityksen, vierailun Lignell&Piispasen alkoholijuomatehtaalla, Hermannin Kesäteatterin näytöksen tai Ortodoksisen kirkkomuseo Riisan näyttelyn. Myös erilaiset Kuopion Oppaiden järjestämät opastetut kierrokset Koivumäen kartanon historiikilla ovat oiva lisäohjelma kartanovierailun yhteyteen. Vähintään 25 hengen ryhmissä matkanjohtaja ja kuljettaja ruokailevat veloituksetta.

Liity postituslistallemme!

Se ei maksa mitään! Liittymällä kuulet ensimmäisenä tarjouksistamme.

Captcha
captcha
Reload