Kesälounas

Ti-pe 11.6.-15.8.2024 klo 11-14

Kartanon kesälounas uudistuu! Lounas on katettuna arkisin ti-pe klo 11-14 ajalla 11.6.-15.8.2024 (poisluettuna juhannusaatto 21.6.).

Lounasvaihtoehtoina buffet 29,90 €/hlö, johon kuuluu alkuruokapöytä, pääruoka buffetista sekä jälkiruokapöytä ja kahvia/teetä tai kevyempi vaihtoehto ilman pääruokaa pelkällä salaattibuffetilla ja jälkiruokapöydällä ja kahvilla/teellä 22,90 €/hlö. Perjantaisin järjestämme viime kesän tapaan ”pihviperjantain”, jolloin pääruokavaihtoehtona liharuoka-annos grillistä 36,90 €/hlö (sis. alkuruokapöydän ja jälkiruokapöydän ja kahvin/teen). Lapsille lounasbuffetit hintaan 16 €/ 4-12v. ja 9 €/ alle 4v. Lounasaikaan voit nauttia myös pelkästä jälkiruokabuffetista ja kahvista/teestä hintaan 12,90 €/hlö.

Lounaslista vaihtuu viikoittain, menut päivittyvät lähempänä. Suosittelemme pöytävarauksen tekoa. Kauniit ravintolasalimme ovat käytettävissä lounasruokailuun ja lounasta voi nauttia myös viihtyisässä puutarhassamme aina mahdollisuuksien mukaan. Ruokailua varten ulkona on teltta ja sekä muita pöytäryhmiä.

Pihapiirissämme on kesällä hevosia ja lampaita ja meille pääset tulemaan myös veneellä. Puutarhassamme on myös hiekkalaatikko perheen pienimpiä varten. Hyvin käyttäytyvät lemmikit ovat myös tervetulleita ravintolaamme, ilmoitathan siitä pöytävarauksesi yhteydessä. Meille pääset tulemaan paikallisliikenteen bussilla nro 25, reittioppaan ja aikataulut löydät täältä.

Lämpimästi tervetuloa!

Menu

Kesälounasmenut päivittyvät aina alkuviikosta. Lounas 15.8.2024 saakka.

  • Hinta koko buffetille 29,90 €/hlö
  • Salaattipöytä + jälkiruokapöytä 22,90 €/hlö
  • Perjantain pihvilounas 36,90 €/hlö
  • Kahvitteluun jälkiruokabuffet 12,90 €/hlö

 

Lounasbuffet 23.-26.7.:

Keittiömestarin alkuruokapöytä  (sis. vaihdellen erilaisia salaatteja, leikkeleitä/kaloja, keitettyä perunaa, leipää ja voita)

Pääruokana:

Pestokirjolohta L,G

Sienirisottoa ja kermaviilikastiketta L,G

Paahdettua perunaa M,G

Ratatouille M,G

Jälkiruokana:

Raparperipiirasta L

Mansikkapannacotta L,G

Kahvia ja teetä


Pihviperjantai 26.7. 36,90 €/hlö:

Pihvi naudan entrecôtesta Surf and Turf L,G

Romescoa L,G

Paahdettua perunaa ja kasviksia L,G

(sis. alkuruuan ja jälkiruuan buffetista) 

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Ravintolan tapahtumat

Liity postituslistallemme!

Se ei maksa mitään! Liittymällä kuulet ensimmäisenä tarjouksistamme.

Captcha
captcha
Reload