Sunnuntaibrunssit

7.7. ja 4.8. klo 11-14

Koivumäen kartanon sunnuntaibrunsseja järjestetään noin kerran kuussa. Pöytävaraukset klo 11-14 välillä. Teethän pöytävarauksen ravintolaamme ennakkoon. Brunssin hinta 39,90 €/hlö, hinta sisältää alkoholittoman alkumaljan. Lapset 4-12v. 16 € ja alle 4v. 9 €. Sivua alas selaamalla löydät seuraavan brunssin menun. 

Tutustu myös kesän joogabrunsseihin alta. Ilmoittautua voit TableOnline-pöytävarauksen yhteydessä mainitsemalla joogasta (varaa pöytä klo 11) tai laittamalla sähköpostia kartano@koivumaenkartano.com.

Lämpimästi tervetuloa!

 

Seuraavat brunssipäivät: 7.7. ja 4.8. 

 

– Ruokarauha vuodesta 1792. –

Menu

Menu tarkentuu lähempänä tapahtumaa.


39,90 €/hlö
(lapset 4-12 v. 16 € ja alle 4v. 9 €)

(L= laktoositon, M= maidoton, G= gluteeniton)

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

KESÄN 2024 JOOGABRUNSSIT:

Nyt sinulla on mahdollisuus osallistua brunssin lisäksi joogahetkeen! Järjestämme joogabrunsseja kesän aikana yhteensä kolmena sunnuntaina: 26.5., 7.7. ja 4.8. Tapahtuma alkaa ensin joogatunnilla klo 11-12, jonka jälkeen nautitaan Koivumäen kartanon herkullisesta brunssista. Joogabrunssin pakettihinta 49,90 €/hlö. Mukaasi tarvitset oman joogamaton. Joogahetkeen mahtuu rajallinen määrä osallistujia, joten varaathan paikkasi joogaan ennakkoon.

Lisätietoja joogahetkestä:

Tervetuloa mukaan lempeän joogan pariin! Harjoituksessa yhdistyvät lempeys, luontoyhteys ja ripaus maagisuutta, luoden tilan juuri sinulle. Tainan ohjauksessa jooga on saavutettavaa kaikille, mutta tarjoaa myös mahdollisuuden haastaa itsensä, tutkia liikettä ja heittäytyä vapaan liikkeen lumoon. Taina ohjaa lempeää ja hellivää joogaa, mutta tarjoaa myös mahdollisuuden syvempään tutustumiseen omaan kehoon ja mieleen. Jokainen on tervetullut sellaisena kuin on, ilman tarvetta aiemmalle joogakokemukselle. Turvallisuus on ohjauksen ytimessä, ja Taina kannustaa jokaista kunnioittamaan omaa kehoaan ja sen tarpeita.

Taina on kouluttautunut Vanda Scaravellin inspiroimaan joogatyyliin ja Vijnana joogaan, tuoden mukaan somaattisen lähestymistavan ja vapaan liikkeen twistin. Ohjaus on muovautuvaa, sallivaa ja jokaisen omaa kehoa kuuntelevaa. Taina valmistui joogaopettajaksi syksyllä 2023 (Terra Soul Jooga, YTT 200h).

Kokemuksesi voivat vaihdella päivästä toiseen, ja Tainan tavoitteena on tarjota hoivaava harjoitus, jossa voit olla juuri sellainen kuin olet siinä hetkessä, mielentilassa ja energiassasi. Tule mukaan tutkimaan liikettä, löytämään rauhaa ja kokemaan joogan voima! 

Ravintolan tapahtumat

Liity postituslistallemme!

Se ei maksa mitään! Liittymällä kuulet ensimmäisenä tarjouksistamme.