Koivumäen Kartano Oy:n uudet nimitykset

Yrittäjä Harri Ruutiainen on nimitetty Koivumäen Kartano Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi huhtikuussa 2019. Sari Mielonen siirtyy kehitysjohtajaksi ja Teemu Kotiniemi keittiöpäälliköksi. Harri Ruutiainenon toiminut pitkään Koivumäen Kartanon keittiömestarina. Lisäksi hän toimii puheenjohtajana Savon Keittiömestariyhdistyksessä ja hallituksen jäsenenä Suomen Keittiömestareissa. Ruutiainen valittiin Koivumäen Kartano Oy:n toimitusjohtajaksi Sari Mielosen siirtyessä yhtiön kehitysjohtajaksi. Mielonen ehti toimia Koivumäen Kartano Oy:n toimitusjohtajana yrityksen alusta lähtien yli 10 vuotta, vuosina 2008-2019. Mielonen toimii tällä hetkellä myös Kuopion Nuorkauppakamarin hallituksessa ja Suomen Nuorkauppakamarien Alue D:n kehitysjohtajan tehtävissä. Koivumäen Kartanon keittiömestari Teemu Kotiniemi siirtyy samassa yhteydessä kartanon keittiöpäälliköksi. Mielonen ja Ruutiainen ovat molemmat Koivumäen Kartano Oy:n perustajaosakkaita. Kotiniemi on ostanut osuuden ravintolasta vuonna 2017. Muita osakkaita yhtiössä ovat ravintolapäällikkö Hanna Eskanen, joka jatkaa entisessä työtehtävässään sekä kartanon omistaja, isäntä Harry Dunkel.

Ruutiainen on erityisen iloinen siitä, että Koivumäen Kartanon liiketoiminta ja kehitys on mennyt eteenpäin vuosien varrella.
– Sarin on nyt aika keskittyä yrityksen kehitykseen, kasvuun ja kansainvälisyyteen. Katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan, Ruutiainen toteaa.

Mielosen, Ruutiaisen, Kotiniemen ja Eskasen yhteistyö on ollut vahvaa jo aikaisemminkin, mutta nyt uusien nimitysten myötä yrityksen operatiivisen liiketoiminnan vetovastuu siirtyy enemmän Ruutiaiselle ja keittiövastuu Kotiniemelle.
– Selkeyden vuoksi tämä järjestely oli hyvä toteuttaa nyt, jotta aikaa jää enemmän kehittämistyölle ja johtamiselle, Sari Mielonen tuumaa.

Lisätietoja:

Harri Ruutiainen / toimitusjohtaja, Koivumäen Kartano Oy harri.ruutiainen(at)koivumaenkartano.com p. 0400375071
www.koivumaenkartano.com

Kauppalehti: Koivumaen kartanon nimitykset

Liity postituslistallemme!

Se ei maksa mitään! Liittymällä kuulet ensimmäisenä tarjouksistamme.