Koe tunnelmallinen Kartanon joulu

Koivumäen kartanolla vietetään tänä vuonna joulua ajalla 27.11-24.12.2022. Pikkujouluja voi toki varata paljon aiemmin ennen virallista joulun aloitusta. Kartanon joulussa salit puetaan punaiseen jouluasuun. Tunnelmalliset kynttilät, oikea kuusi, olkipukit sekä joulumusiikki tuovat vanhan ajan mummolan joulutunnelmaa. Kartanon jouluruuatkin ovat kuuluisat jo vuosikymmenten takaa.

Järjestä pikkujoulut meillä!

Iltaisin ja viikonloppuisin ryhmille tilauksesta Kartanon Joulupöytä 47,90 €/hlö (katso alla), minimilaskutus 10 henkilöä tai kysy päivän tilannetta. Varaamme ryhmällenne oman tilan tai voitte vuokrata koko kartanon yksityistilaisuutena alk. 650 €. Pyydä tarjous meiltä ryhmällesi.

Tunnelmaa tuo myös jouluglögi itsekeitetystä paikallisesta marjamehusta joulumausteiden kera tai Lignell & Piispanen palkittu Loimu-glögi 9 €. Talon viinit alkaen 9,90 €/16 cl.

Lisäksi vieraat pääsevät nauttimaan maailman parasta Gustav Tilli Vodkaa ja muita Lignell & Piispasen juomia kartanon yksityisestä baarista.

Koivumäen kartanon Juhlasalista löytyy Aili-tädin vuoden 1910 flyygeli, joka on edelleen vieraiden käytössä. Pikkujouluihin on mahdollista siis järjestää tunnelmallista musiikkia tai kysy myös muista esiintyjistä.

Puulämmitteinen sauna arkisin ma-to 200 €/ryhmä ja pe-la 300 €/ryhmä, pyhät sovittavissa erikseen. Hinta sisältää 2 h lämmitystä, pyyhkeet ja pesuaineet sekä loppusiivouksen. Saunalta löytyy myös oma virvokekaappi janoa taltuttamaan ja pukuhuoneen lisäksi saunalla on oma kabinettitila, jonne saa järjestettyä myös max. 25 hengen ruokailun.

Menu

Joulupöytä 2023

Perinteistä suutarinlohta M,G
Brantevikin silliä M,G
perinteinen maustesilli
Keitettyä perunaa
Kartanolla savustettua kirjolohta ja tillisinappikastiketta M,G
Kylmäsavulohiterriiniä ja pikkelöityjä kasviksia L, G
Kananmunia, katkarapua, tilliä ja punasipulia M,G
Punajuurimoussea ja Auraa L,G
Joulukinkkua ja kartanon konjakki-kermasinappia L,G
Mozzarellaa, uunikuivattuja kirsikkatomaatteja, salaatteja ja sitrusvinaigrettea L,G
Karpalo-kvinoasalaattia M,G

***

Smetanalohta L,G
Pesolan Pihvilihan naudan rintaa M,G
Myskikurpitsa-kasvismureketta ja jogurttikastiketta L,G
Paahdettua perunaa M,G

***

Kartanon jouluista suklaakakkua L
Punssivanukasta ja marinoituja hedelmiä L,G
Kahvia ja teetä

47,90 €/hlö

Liity postituslistallemme!

Se ei maksa mitään! Liittymällä kuulet ensimmäisenä tarjouksistamme.