Koivumäen Kartanolle uusia palvelunavauksia ja yrittäjiä

Koivumäen Kartanon matkailun kehittämishankkeiden myötä alueelle on etsitty uusia palveluita ja palvelun tarjoajia. Nyt mukaan on saatu kaksi uutta toimijaa Kasvunpolku ja Hetita. Kasvunpolku tarjoaa monipuolisesti lapsiperheiden ja lastensuojelun palveluja Pohjois-Savon alueella. Palveluihin kuuluvat muun muassa Nuortenkoti kasvunpolku, Nuortenkoti kasvunranta, erilaisia sosiaali- ja terveyspalveluita, koulutusta ja työnohjausta, Nuotti-valmennusta, oma väylä -kuntoutusta ja terapiatalon toimintoja. Hetitan palveluihin kuuluvat sokeroinnit, kestovärjäykset ja kasvohoidot, meikit ja erilaiset luontaishoidot kuten reiki-hoito, rumpurentoutus, kuumakivihoito ja bambu-hieronnat.

Kasvunpolun hevostoimintaon käynnistellyt pikkuhiljaa toimintoja kartanon mailla jo viime talven ja kevään aikana aitausten ja ratsastuskenttien rakentamisella ja nyt alkaa olla valmista kertoa siitä myös muille.Meillä on tällä hetkellä kymmenen suomenhevosta ja neljä ponia. Keltainen hirsitalli on vielä jonkin verran remontin alla, mutta palveluita pystytään jo hyvin tarjoamaan kaikille asiakkaille, myös työhyvinvointipäiviin ja muille pienille ryhmille Koivumäellä. Tämä vallitseva aika suosii myös erityisesti nyt ulkoilmassa tapahtuvaa toimintaa, jota meillä on tarjolla. Tallille ja eläinten kanssa touhuamaan voi tulla turvallisin mielin, kertoo yrityksen toimitusjohtaja Salla Kolmakov.

Hetitan luontaishoidotalkoivat Koivumäen Kartanon kellarisaunan tiloissa elokuun alusta. Upea vanha kellarin pakaritupa tarjoaa niin rauhaa kuin historian havinaa kaikille hoitoihin saapuville. Tilassa voi hyvin kuvitella ajan pysähtyneen ja nauttia rentouttavasta hetkestä.Olin hetken etsinyt vapaita toimitiloja täältä suunnalta liiketoimintani siirtyessä Lauttasaaresta Kuopioon, kunnes yhtenä päivänä kävelin Koivumäen pihaan villiyrttikurssille ja totesin että tänne minä haluan tulla. Siitä se ajatus sitten Koivumäen omasta luontaishoitolasta lähti liikkeelle, iloitsee yrittäjä Heta Melleri.

Koivumäen Kartanon kehitysjohtaja Sari Mielonen on erittäin tyytyväinen viime vuosina kartanolla tehtyyn kehittämistyöhön.Arvostamme rauhaa, maaseutuympäristöä, ekologisuutta ja perinteiden jatkumista. Näitä samoja arvoja halusimme myös meidän kumppaneilta, jotka hienosti nyt täydentävät omilla palveluillaan kartanon ryhmä-, kokous-, työhyvinvointi- ja juhlapalveluasiakkaiden toiveita ja tarpeita.

Lisätietojakumppaneista:

Salla Kolmakov
Kasvunpolun hevostoimintatalli
salla.kolmakov@kasvunpolku.fi
p. 040 352 2277

Heta Melleri
Hetita
info@hetita.fi
p. 044936 2003

Liity postituslistallemme!

Se ei maksa mitään! Liittymällä kuulet ensimmäisenä tarjouksistamme.