Koivumäen Kartanolle uusia palvelunavauksia ja yrittäjiä

Koivumäen Kartanon matkailun kehittämishankkeiden myötä alueelle on etsitty uusia palveluita ja palvelun tarjoajia. Nyt mukaan on tullut yksi uusi toimija Kasvunpolku. Kasvunpolku tarjoaa monipuolisesti lapsiperheiden ja lastensuojelun palveluja Pohjois-Savon alueella. Palveluihin kuuluvat muun muassa Nuortenkoti kasvunpolku, Nuortenkoti Kasvunranta, erilaisia sosiaali- ja terveyspalveluita, koulutusta ja työnohjausta, Nuotti-valmennusta, oma väylä -kuntoutusta ja terapiatalon toimintoja. 

Kasvunpolun hevostoiminta on käynnistellyt pikkuhiljaa toimintoja kartanon mailla jo 2022 talven ja kevään aikana aitausten ja ratsastuskenttien rakentamisella ja nyt alkaa olla valmista kertoa siitä myös muille. Meillä on tällä hetkellä kymmenen suomenhevosta ja neljä ponia. Keltainen hirsitalli on vielä jonkin verran remontin alla, mutta palveluita pystytään jo hyvin tarjoamaan kaikille asiakkaille, myös työhyvinvointipäiviin ja muille pienille ryhmille Koivumäellä. Tämä vallitseva aika suosii myös erityisesti nyt ulkoilmassa tapahtuvaa toimintaa, jota meillä on tarjolla. Tallille ja eläinten kanssa touhuamaan voi tulla turvallisin mielin, kertoo yrityksen toimitusjohtaja Salla Kolmakow.

Koivumäen Kartanon kehitysjohtaja Sari Mielonen on erittäin tyytyväinen viime vuosina kartanolla tehtyyn kehittämistyöhön. Arvostamme rauhaa, maaseutuympäristöä, ekologisuutta ja perinteiden jatkumista. Näitä samoja arvoja halusimme myös meidän kumppaneilta, jotka hienosti nyt täydentävät omilla palveluillaan kartanon ryhmä-, kokous-, työhyvinvointi- ja juhlapalveluasiakkaiden toiveita ja tarpeita.

Lisätietojakumppaneista:

Salla Kolmakow
Kasvunpolun hevostoimintatalli
salla.kolmakow@kasvunpolku.fi
p. 040 352 2277

Liity postituslistallemme!

Se ei maksa mitään! Liittymällä kuulet ensimmäisenä tarjouksistamme.

Captcha
captcha
Reload