Tie liiketoimintaan käy vatsan kautta

Suunnitteletko kokousta, luentoa tai muuta yritystilaisuutta Kuopioon? Yli 100 vuoden saatossa on Koivumäen Kartanolla tehty valtava määrä liike-elämää ja yhteiskuntaa koskevia hyviä päätöksiä. Kartanon ravintolan tilat sopivat parhaiten pienille ryhmille 10-40 henkilöä, mutta luentosalina jopa 80 henkilölle.

Tarjoamme tarvitsemanne rauhan ja parhaat makunautinnot. Meiltä löytyvät edustustason kokoustilat, sauna ja ravintolapalvelut.

Vaikka olemme hiekkatien päässä, meillä on nykyaikainen tekniikka. Kaikki Koivumäen kartanon kokouspaketit sisältävät 100M langattoman 4G-verkkoyhteyden ja ilmaisen parkkipaikan. Kokousvälineinä käytettävissänne on valkokangas, dataprojektori, fläppitaulu, äänentoisto ja henkilökuntamme auttaa teitä tarvittaessa koko päivän ajan.  Oma tietokone tai tablet-laite on suositeltavaa.

Erilaisten kokouspakettejen ja lisäpalveluiden hintaa voit kätevästi laskea ryhmälle tällä tarjouslaskurilla.

Infoa

Extrat:

  • lounasmenu kahdella eri pääruoalla +6 €/hlö
  • runsaampi aamiainen +8,50 €/hlö
  • hedelmät ja naposteltavat + 4,50 €/hlö
  • virvoitusjuomat +3,90 €/plo

 

Aamu- ja iltapäiväkahvit tarjoillaan pääsääntöisesti kokoustilassa ja muuten ruokailut ravintolan tiloissa.

Ryhmätyötiloja/saleja saa käyttöön pyydettäessä, mikäli vapaita tiloja on sille päivälle käytettävissä. Mikäli tiloja varataan ennakkoon, laskutamme niistä +120 €/tila.

Koko kartano yksityistilaisuutena käyttöönne arkisin klo 9–16 hintaan 650 €/päivä. Mainitsethan tästä heti varausta tehdessäsi.

Kokousvälineet: käytettävissänne on valkokangas, dataprojektori, fläppitaulu, äänentoisto ja 100M langaton 4G-verkkoyhteys.

Hinnat sisältävät tarvittavat kokouspäivän suunnittelupalaverit. Pöytäjärjestys toiveenne mukaan, valkoiset pöytäliinat.

Maksuton parkkipaikka.

Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Laskutus

Tilaisuuden voi maksaa kartanolla käteisellä tai yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla. Hyväksymme myös American Express ja Diners Club luottokortit. Mikäli haluatte, että tilaisuutenne laskutetaan, perimme laskutuslisää 9 €/lasku. Laskutusvaihtoehtoina: verkkolasku, pdf-lasku sähköpostilla tai perinteinen paperilasku. Mikäli haluatte laskun, pyydämme ilmoittamaan laskutustiedot ennen tilaisuutta. Kaikki edellä mainitut hinnat sisältävät arvonlisäveron.

 

Kokouspäivän päätteeksi iltaa voi jatkaa kartanolla saunoen, illallisen ja rentoutumisen merkeissä.

Liity postituslistallemme!

Se ei maksa mitään! Liittymällä kuulet ensimmäisenä tarjouksistamme.