Yritysjuhlat

Järjestä yritysjuhlasi meillä

Ravintolaillallinen kartanomiljöössä jää takuulla jokaisen vieraan mieleen. Juhlavat tilamme sopivat mainiosti illallisille tai rennompaan päivätilaisuuteen.

Kun valitsette jonkun juhlamenuistamme (JuhlabuffetPehtoorin pitopöytäKartanon emännän menu tai sesonkimenut), menuhintaan sisältyy max neljän tunnin tilavuokra (sunnuntaisin ja pyhinä max. 3h). Lisätunnit veloitamme +150 €/ alkava tunti.

Menuhinnat sisältävät tarvittavat tilaisuudensuunnittelupalaverit, pöytäjärjestyksen toiveenne mukaan, valkoiset pöytäliinat sekä palvelun.

Mikäli haluatte yksityistilaisuuden: yli 80 henkilöä 690 €/päivä , 40-80 henkilöä 790 €/päivä ja alle 40 henkilöä 990 €/päivä. Sesonkiajat, sunnuntait ja muut pyhäpäivät sovitaan tapauskohtaisesti erikseen.

 

Salit ja henkilömäärät

Varaamme tilaisuuttanne varten teille oman tilan, kartanossa voi olla usein useampia seurueita yhtä aikaa.

 • Juhlasali max. 50 henkilölle
 • Isännänsali max. 30 henkilölle
 • Hellahuoneet max. 30 henkilölle
 • Kellarikabinetti max. 26 henkilölle

Koko Kartanon kapasiteetti on 150 vierasta ja lisäksi käytössänne on upea puutarha.

 

Äänentoisto

Kartanon äänentoistojärjestelmä kattaa koko talon. Kaiuttimet löytyvät jokaisesta salista ja tunnelmallinen taustamusiikki joko omalta puhelimelta tai tietokoneelta kuuluu hyvin ruokailun aikana. Puheita voi pitää Juhlasalista löytyvän mikrofonin välityksellä vaikka kahvien lomassa.

 

Musiikki

Annan Ohjelmapalvelut auttaa teitä suunnittelemaan musiikin juuri teidän tilaisuuteen sopivaksi. Kartanon Juhlasalista löytyy Aili-tädin yli 100-vuotta vanha flyygeli, joka on yhä vieraiden käytössä. Myös oman bändin tai DJ:n voitte hankkia tiloihimme.

 

Tanssit

Tanssitilaa voidaan järjestää joko Keltaiseen saliin tai Isännänsaliin, toiveenne sekä bändin ja tilaisuuden koon mukaan. Ulos on myös mahdollista vuokrata teltta sekä tanssilattia, mikäli haluatte järjestää tanssit puutarhassa.

 

Ohjelma

Ohjelmaa voitte halutessanne järjestää itse tai tilata kauttamme. Annan Ohjelmapalvelun kautta löydät laadukkaan esiintyjän juhlaasi.

 

Kokousvälineet

Käytettävissänne on langaton internetyhteys, valkokangas, dataprojektori, fläppitaulu ja tussit.

 

Henkilökunta

Kartanon väki auttaa teitä kaikissa juhlan järjestelyissä alusta loppuun asti. Autamme teitä järjestämään onnistuneet juhlat.

 

Siivous

Henkilökuntamme huolehtii siivouksesta ennen ja jälkeen tilaisuuden.

 

Palaveri

Suunnittelupalaveri järjestetään mahdollisuuksien mukaan Kartanolla noin kuukautta tai paria viikkoa ennen juhlan ajankohtaa. Silloin sovimme aikataulut, pöytämuodot, koristelut sekä tarjoilut.

 

Juhlakattaus

Juhlakattaukseen kuuluu valkoiset pöytäliinat, koristeliinat, katelautaset, toivomanne väriset paperiservietit sekä koristeservietit kahville. Kartanon henkilökunta huolehtii juhlakattauksista.

 

Pöytäjärjestys

Pöytämuodot sovitaan juhlapalaverissa ennakkoon yksilöllisten toiveidenne ja tilojen mahdollisuuksien mukaisesti.

 

Koristelu ja kukat

Voitte halutessanne tuoda omat koristelut tai käyttää meidän yhteistyökumppanimme apua koristeluun. Kukat tilaamme Heikkisen Kukkatarhalta Vehmasmäestä ja laskutamme teiltä.

 

Menut

Vuoden juhlamenumme valmistuvat aina tammikuussa. Kaikki juhlatilaisuudet toteutetaan toiveidenne mukaan, menu voidaan räätälöidä teille sopivaksi.

 

Henkilömäärän vahvistaminen

Henkilömäärä vahvistetaan viimeistään 7 vrkennen tilaisuuden ajankohtaa. Laskutamme tilaisuuden vahvistettujen lukumäärien mukaisesti.

 

Ruoka- ja juomatarjoilujen vahvistaminen

Ruoka- ja juomatarjoilut tulee vahvistaa ravintolaan viimeistään 7 vrk ennen tilaisuuden sovittua ajankohtaa.

 

Erityisruokavaliot

Pyydämme ilmoittamaan mahdolliset erityisruokavaliot ennakkoon. Kaikki ruokatuotteemme ovat laktoosittomia ja pääsääntöisesti myös gluteenittomia. Huomioimme erityisruokavaliot ilmoituksenne mukaisesti.

 

Tilaisuuden kulku

Emännöimme/isännöimme tilaisuutenne alusta loppuun asti, voitte itse keskittyä juhlimaan vieraidenne kanssa.

Esimerkki illallisen aikataulusta:

 • Saapumiseen ja alkumaljoihin varataan aikaa noin puoli tuntia.
 • Alku- ja pääruokaan kannattaa varata aikaa henkilömäärästä riippuen noin 1,5 tuntia.
 • Keittiömestari esittelee menun, kaadamme ruokajuomat ja mikäli on noutopöytä, niin ruokailu tapahtuu pöytäkunnittain tai tarjoilemme pöytiin
 • Pääruoan jälkeen kenties hieman taukoa, puheita, jaloittelua ja mahdollisesti ohjelmaa ennen kahveja
 • Kahvitteluun varataan aikaa puolesta tunnista tuntiin.
 

Baari

Raninin Kauppahuoneen oma baari palvelee juhlaväkeä tilaisuuden alusta loppuun saakka. Valikoimasta löytyy paikallisen Lignell&Piispasen tehtaan lähes koko tuotevalikoima, laadukkaat Tampereen Viinitukun viinit ja Olvin ja RPS:n tuotteita.

 

Juomat

Juhlamenujen hintaan kuuluvat kotikalja, vesi ja mehu. Muita ruokajuomia voitte tilata ennakkoon tai vieraat voivat myös ostaa juomia baarista omalla rahalla.

 

Viinilistat

Viinilistamme valmistuvat tammikuussa. Viinit ovat pääsääntöisesti Tampereen Viinitukun valikoimasta.

Juhlajuomien menekin arvioiminen:

 • 1 kuohuviinipullo riittää noin 7:lle vieraalle
 • Ruokaviiniä tarjotaan yleensä 2-3 kierrosta
 • 1 viinipullosta riittää noin 5:lle vieraalle

Viinit laskutamme avattujen pullojen mukaan.

Kahvin kanssa sopii konjakki/likööri L&P:n valikoimasta.

 

Omat juomat/ruoat

Koivumäen Kartano pihapiireineen on anniskelualuetta, Koivumäen Kartanossa on A-oikeudet. Kaikki juoma- ja ruokatarjoilut tulee ainoastaan Koivumäen Kartanon ravintolan toimesta. Anniskelupaikan läheisyydessä omien juomien nauttiminen on kielletty. Ravintolan keittiö valmistaa kaikki ruokatarjoilut.

 

Sauna

Juhlaan on mahdollista yhdistää myös saunominen Kartanon tunnelmallisessa puulämmitteisessä kellarisaunassa. Tilaussauna arkisin ma-to alk. 200€/ryhmä, pe-la alk. 300 €/ryhmä, pyhät katsotaan erikseen. Saunomisaika on 2 tuntia ja hinta sisältää pyyhkeet, pesuaineet ja loppusiivouksen. Lisälämmitystunnit saunasta +120 €/h. Myös saunalla on anniskeluoikeudet, ei omia juomia.

 

Valokuvaus

Kartanon pihapiiri tarjoaa hienon taustan valokuville.

 

Kuljetus

Tarjoamme Teille kuljetusta Kuopion Tila-auto Oy:n kanssa. Hinnat noin 160-200 €, pyydä tarjous.

 

Tilausristeily

Tilausristeily keskustasta Koivumäelle tai toisin päin kauniista Kallaveden maisemista nauttien kestää noin 1,5 tuntia. Hinta tarjouksen mukaan.

 

Maksaminen

Tilaisuuden voi maksaa kartanolla käteisellä tai yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla. Hyväksymme myös American Express- ja Diners Club -luottokortit. Mikäli haluatte, että tilaisuutenne laskutetaan, perimme laskutuslisää 9 €/lasku. Laskutusvaihtoehtoina: verkkolasku, pdf-lasku sähköpostilla tai perinteinen paperilasku. Mikäli haluatte laskun, pyydämme ilmoittamaan laskutustiedot ennen tilaisuutta. Laskutusta varten tarvitsemme myös y-tunnuksen. Kaikki hintamme sisältävät arvonlisäveron.

Tervetuloa palveltavaksi!

Liity postituslistallemme!

Se ei maksa mitään! Liittymällä kuulet ensimmäisenä tarjouksistamme.