Joogaohjelmat

Rentouttavaa joogaa keholle ja mielelle

JOOGA:

Ohjaaja: Taina Koponen (Lempeä Hippiäinen Oy)

Tervetuloa mukaan lempeän joogan pariin! Harjoituksessa yhdistyvät lempeys, luontoyhteys ja ripaus maagisuutta, luoden tilan juuri sinulle. Tainan ohjauksessa jooga on saavutettavaa kaikille, mutta tarjoaa myös mahdollisuuden haastaa itsensä, tutkia liikettä ja heittäytyä vapaan liikkeen lumoon. Taina ohjaa lempeää ja hellivää joogaa, mutta tarjoaa myös mahdollisuuden syvempään tutustumiseen omaan kehoon ja mieleen. Jokainen on tervetullut sellaisena kuin on, ilman tarvetta aiemmalle joogakokemukselle. Turvallisuus on ohjauksen ytimessä, ja Taina kannustaa jokaista kunnioittamaan omaa kehoaan ja sen tarpeita.

Taina on kouluttautunut Vanda Scaravellin inspiroimaan joogatyyliin ja Vijnana joogaan, tuoden mukaan somaattisen lähestymistavan ja vapaan liikkeen twistin. Ohjaus on muovautuvaa, sallivaa ja jokaisen omaa kehoa kuuntelevaa. Taina valmistui joogaopettajaksi syksyllä 2023 (Terra Soul Jooga, YTT 200h).

Kokemuksesi voivat vaihdella päivästä toiseen, ja Tainan tavoitteena on tarjota hoivaava harjoitus, jossa voit olla juuri sellainen kuin olet siinä hetkessä, mielentilassa ja energiassasi. Tule mukaan tutkimaan liikettä, löytämään rauhaa ja kokemaan joogan voima! Tarvitset mukaasi oman maton ja vesipullon.

 

Taina on erikoistunut tarjoamaan monipuolisia palveluita, jotka yhdistävät lempeän joogan voiman ja täysin kustomoitavissa olevat lisäelementit, jotka rikastuttavat harjoitusta. Jooga tarjoaa mahdollisuuden sisällyttää läsnäoloharjoituksia, meditaatiota ja hengitysharjoituksia – kaikki räätälöitävissä tarpeen mukaan. Tainan joogatyyli on erityisen lempeä, ja se mukautuu jokaisen sen hetkisiin tarpeisiin. Halutessasi voitte Tainan kanssa yhdessä lisätä harjoitukseen haastetta, sekä tuoda mukaan elementtejä kiinalaisesta lääketieteestä, ayurvedasta, luontomystiikasta ja biohakkeroinnista, sekä ottaa mukaan ripauksen maagisuutta. Jokainen harjoitus on ainutlaatuinen, aivan kuten sinäkin.

Lisäksi Taina toteuttaa erilaisia seremonioita, kuten Mother Blessing -seremonian odottavalle äidille tai syntymäpäiväsankarille reflektoivan harjoituskokonaisuuden yhdistettynä vaikka skumppajoogaan! Jokainen seremonia on kuitenkin samalla yhteisöllinen kokemus, jossa jokainen osallistuja pääsee osaksi harjoitusta.

Ohjaan mielelläni 45 min harjoituksen, tai vaikka kokonaisen päivän mini-retriitin! Ja kaikkea siltä väliltä. Minulla on valmiita harjoituskokonaisuuksia joista valita, tai voimme rakentaa juuri sinun tarpeisiin sopivan paketin.

Taina on suorittanut Terra Soul Jooga opettajakoulutuksen (200h YTT), ja sitoutuu tarjoamaan turvallisen ja kannustavan ympäristön harjoituksellesi.

 

Suuntaa-antavia esimerkkihintoja:

  • 1h harjoitus (valmis kokonaisuus) 2-6 hlö 50€, lisähenkilöt +5€/hlö (max 100€)
  • 1h harjoitus (asiakkaan toiveiden mukaan kustomoitu) alk. 90€ (max 150€)
  • 2h Mother Blessing -seremonia 90€
  • 1h skumppajooga synttärisankarille 60€ (ei sisällä juomia)

 

Isommille kokonaisuuksille (kustomoitaville) suuntaa-antava hinta-arvio:

  • 2h harjoituskokonaisuus alk. 100€
  • 4h kokonaisuuksille alk. 175€
  • 6h kokonaisuuksille alk. 250€
  • 8h kokonaisuuksille alk. 325€

 

Tarvittaessa ohjaukset onnistuvat myös englanniksi.

Lähtökohtaisesti Tainan palvelut saatavilla arkena klo 15 alkaen tai viikonloppuisin, mutta muutkin ajat on neuvoteltavissa.

-Taina

Lempeä Hippiäinen Oy
344483-9

Liity postituslistallemme!

Se ei maksa mitään! Liittymällä kuulet ensimmäisenä tarjouksistamme.