Hyvinvointia ja työkykyä edistävää oheisohjelmaa

Koivumäen Kartanolle on kokouspäivän yhteyteen kätevä ottaa työhyvintointia ja työkykyä edistäviä palveluita tai järjestää ilta, jossa yhdistyvät ruokailun lisäksi monipuoliset tyky- tai tyhyohjelmat.

Kartanomiljöö ja puitteet mahdollistavat monipuoliset ohjelmat järjestettäväksi sekä sisällä että ulkona. Koivumäen Kartano tarjoaa yhteistyökumppaneiden kanssa juuri teidän ryhmänne tarpeille sopivan palvelun, kuten erilaisia ulkoiluaktiviteetteja, rentoutumista ja saunaa, luentoja tai muuta toiminnallista tekemistä. 

Lue vaihtoehdoista lisää sivuiltamme tai kysy meiltä!

Villiyrttiretket

Villiyrtteihin tutustuminen osaksi kokous- tai tyhypäivää tai miten olisi pieni virkistävä villiyrttiyrttikävely ennen ruokailua? Yhteistyökumppanimme Piia Ratava järjestää luentoja ja retkiä Koivumäen alueella, joissa tutustutaan erilaisiin villiyrtteihin.

Lue lisää

Tyky-paketit

Oletko työpaikkasi Masterchef vai pitäisikö asentoa ojentaa tai vähän rauhoittua – tilaa hyvinvoinnin TYKY-päivä tai pikkujoulut Savonialta. Voi hyvin pikkujouluissa tai nappaa erilainen henkilöstöpäivä hyvinvointiin! Kaikkiin paketteihin kuuluu lounas Koivumäen Kartanolla.

Lue lisää

Sauna

Kartanon kellarissa on edustustason puulämmitteinen sauna. Löylyihin mahtuu kymmenestä kahteenkymmeneen kylpijää kerrallaan. Kellarisaunan yhteydessä on oma pieni ulkoterassi ilta-aurinkoon ja viihtyisä saunakabinetti, jota voi käyttää myös tarvittaessa kokous- ja ruokailutilana.

Lue lisää

Muut aktiviteetit

Katso esimerkkejä hauskoista aktiviteeteista, jotka sopivat erinomaisesti yhteishengen rakentamiseen Koivumäen kartanolla järjestettävän TYHY-päivän yhteyteen

Lue lisää

Kauppaneuvoksen jalanjäljillä

Tutustu opastetulla kierroksella kauppaneuvos Gustaf Raninin historiaan ja hänen upeaan sukukartanoonsa Kuopion Hiltulanlahdessa. Historiikin jälkeen nautitaan kartanon herkullisesta lounaasta upeassa miljöössä.

Lue lisää

Kasvupolun hevostoimintatalli

Kasvunpolun hevostoimintatallilla pääset tutustumaan hevosavuisteisiin hyvinvointipalveluihin. Ratsastus-/hevostoimintapalvelut toteutetaan yksityistunteina, paritunteina tai pienryhmätunteina. Erityisosaaminenon erityisryhmien eläinavusteisissa palveluissa. Kasvunpolun talli on avattu Koivumäelle syyskuussa 2020.

Lue lisää

Joogaohjelmat

Taina Koponen (Lempeä Hippiäinen Oy) on erikoistunut tarjoamaan monipuolisia joogapalveluita. Jooga tarjoaa mahdollisuuden sisällyttää läsnäoloharjoituksia, meditaatiota ja hengitysharjoituksia – kaikki räätälöitävissä tarpeen mukaan.

Lue lisää

Horisontti-työpaja

Kokous- tai työyhteisöpäivän yhteyteen voit lisätä työpajan, jonka ohjaa TM, pedagogi Ulla Remes. Työpajassa autetaan selkeyttämään esimerkiksi uutta projektia toiminnallisilla, osallistavilla harjoitteilla ja vahvistetaan vuorovaikutusta.

Lue lisää

Esiintyjiä

Mietitkö, millaista lisäohjelmaa voisi olla järjestämissäsi kokouksissa tai juhlatilaisuuksissa? Tutustu ohjelmapalveluyritysten tarjontaan.

Lue lisää

Liity postituslistallemme!

Se ei maksa mitään! Liittymällä kuulet ensimmäisenä tarjouksistamme.