Juhliin, tyhypäiviin ja muihin tilaisuuksiin soveltuvia lisäohjelmia

Koivumäen Kartanolle on kokouspäivän yhteyteen kätevä ottaa työhyvintointia ja työkykyä edistäviä palveluita tai järjestää ilta, jossa yhdistyvät ruokailun lisäksi monipuoliset tyky- tai tyhyohjelmat. Näitä oheisohjelmia voi varata myös juhliin tai ryhmävierailuille Koivumäen kartanolle.

Kartanomiljöö ja puitteet mahdollistavat monipuoliset ohjelmat järjestettäväksi sekä sisällä että ulkona. Koivumäen Kartano tarjoaa yhteistyökumppaneiden kanssa juuri teidän ryhmänne tarpeille sopivan palvelun, kuten erilaisia ulkoiluaktiviteetteja, rentoutumista ja saunaa, luentoja tai muuta toiminnallista tekemistä. 

Lue vaihtoehdoista lisää sivuiltamme tai kysy meiltä!

Sauna

Kartanon kellarissa on edustustason puulämmitteinen sauna. Löylyihin mahtuu kymmenestä kahteenkymmeneen kylpijää kerrallaan. Kellarisaunan yhteydessä on oma pieni ulkoterassi ilta-aurinkoon ja viihtyisä saunakabinetti, jota voi käyttää myös tarvittaessa kokous- ja ruokailutilana.

Lue lisää

Kasvunpolun hevostoimintatalli

Kasvunpolun hevostoimintatallilla pääset tutustumaan hevosavuisteisiin hyvinvointipalveluihin. Ratsastus- ja hevostoimintapalvelut toteutetaan yksityistunteina, paritunteina tai pienryhmätunteina. Erityisosaaminen on erityisryhmien eläinavusteisissa palveluissa. Kasvunpolun talli on avattu Koivumäelle syyskuussa 2020.

Lue lisää

Kauppaneuvoksen jalanjäljillä

Tutustu opastetulla kierroksella kauppaneuvos Gustaf Raninin historiaan ja hänen upeaan sukukartanoonsa Kuopion Hiltulanlahdessa. Historiikin jälkeen nautitaan kartanon herkullisesta lounaasta upeassa miljöössä.

Lue lisää

Rentoutusta ja rauhoittumista

Kaipaatko arjen keskelle hieman hemmottelua tai rauhoittumista? Tutustu pienryhmille sopiviin rentoutusohjelmiin, joita voi toteuttaa muun tilaisuuden tai esimerkiksi saunaillan yhteydessä.

Lue lisää

Esiintyjiä

Mietitkö, millaista lisäohjelmaa voisi olla järjestämissäsi kokouksissa tai juhlatilaisuuksissa? Tutustu eri ohjelmapalveluyritysten tarjontaan.

Lue lisää

Tyky-paketit

Pitäisikö asentoa ojentaa tai vähän rauhoittua – tilaa hyvinvoinnin TYKY-päivä tai pikkujoulut Savonialta. Voi hyvin pikkujouluissa tai nappaa erilainen henkilöstöpäivä hyvinvointiin! Kaikki paketit voi varata Kartanon kokouspakettien tai esimerkiksi lounastilaisuuden yhteyteen.

Lue lisää

Villiyrttiretket

Villiyrtteihin tutustuminen osaksi kokous- tai tyhypäivää tai miten olisi pieni virkistävä villiyrttiyrttikävely ennen ruokailua? Yhteistyökumppanimme Piia Ratava järjestää luentoja ja retkiä Koivumäen alueella, joissa tutustutaan erilaisiin villiyrtteihin.

Lue lisää

Ortodoksinen kirkkomuseo RIISA

Suomen ortodoksinen kirkkomuseo RIISA on valtakunnallisesti ja kansainvälisesti merkittävä erikoismuseo, joka jakaa Koivumäen Kartanon kanssa intohimon elämyksiin sekä perinteisiin ja historiaan. Näyttelykierroksen kirkkomuseossa voi yhdistää herkulliseen lounaaseen Koivumäen Kartanon tiloissa.

Lue lisää

Muut aktiviteetit

Katso esimerkkejä hauskoista aktiviteeteista, jotka sopivat erinomaisesti yhteishengen rakentamiseen Koivumäen kartanolla järjestettävän TYHY-päivän yhteyteen

Lue lisää

Liity postituslistallemme!

Se ei maksa mitään! Liittymällä kuulet ensimmäisenä tarjouksistamme.