Tyky-paketit

Kartanon tyky-paketit yhteistyössä Savonian kanssa

Pitäisikö asentoa ojentaa tai vähän rauhoittua? Voi hyvin pikkujouluissa tai nappaa erilainen henkilöstöpäivä hyvinvointiin. Kaikkiin paketteihin voi varata lounaan tai illallisen Koivumäen Kartanolta, kysy tarjous ryhmällesi kartano@koivumaenkartano.com.

Lisätietoja ohjelmista antaa Anne Maria Moilanen sähköpostitse anne-maria.moilanen@savonia.fi tai taydennyskoulutus@savonia.fi

 

VIININMAISTAJAISET
Viiniasiantuntijamme (Savonia amk) johdattaa teidät viinien muuttuvaan maailmaan. Iltapäivän aikana maistelemme neljää erilaista viiniä, perehdymme viinin tyyliin, laatuun ja hintaan vaikuttaviin seikkoihin sekä siihen, miten viinit ja ruoat täydentävät toisiaan. Ohjelma sopii hyvin myös ilta-aikaan järjestettäväksi.
Kesto: noin 3 tuntia
Hinta 72 €/hlö (min. 10 hlöä), lisähenkilöt 39 €. 

 

RYHTIÄ ISTUMATYÖLÄISEN ARKEEN
Miten auttaa kehoa jaksamaan istumatyössä? Oletko havainnut fyysisiä kipuja esimerkiksi selässä? Ohjelmassa keskitytään hyvään ergonomiaan ja viedään se käytännön tasolle tutkimusten ja harjoitteiden avulla yhdessä valmistuvien fysioterapiaopiskelijoiden johdolla.
Kesto: 1,5 tuntia
Hinta: 30 €/hlö (min. 6 hlöä), lisähenkilöt 10 €/hlö

 

PALAUDU JA JAKSA PAREMMIN TYÖSSÄ
Palautuminen on iso osa työhyvinvointiamme. Opi tunnistamaan niin psyykkiset kuin fyysisetkin tekijät huippuluennoitsijamme johdolla ja nappaa oivaltavat vinkit osaksi omaa arkea. Ohjelma sisältää myös pieniä toiminallisia harjoituksia.
Kesto: 1 tunti
Hinta: 50 €/hlö (min. 6hlöä), lisähenkilöt 10 €/hlö

 

JOHDA TYÖHYVINVOINTIA
Energinen ja hyvinvoiva henkilöstö takaa laadukkaan työn tuloksen. Mutta kuinka esihenkilönä voit edistää työhyvinvointia työpaikalla? 
Näkökulmaksi luennolle voidaan valita myös esihenkilön tai johtajan työhyvinvointi.
Kesto: 45 min
Hinta: 45 €/hlö (min 6 hlöä), lisähenkilöt 10 €/hlö

 

KEHONKOOSTUMUSMITTAUS JA PALAUTE
Haluatko voida paremmin ja tietää, mikä ruokavalio ja liikunta tukee juuri sinun hyvinvointiasi? Inbody270-kehonkoostumusmittaus kertoo, miten kehosi voi. Saat yli 40 kehosi koostumusta kuvaavaa arvoa. Lisäksi terveysalan opiskelijat antavat yhteispalautteen, miten tulkita tulostasi.
Kesto: 1 h (6-8 hlö) tai 2 h (12-16 hlö)
Hinta: 120 €/h + alv 24 %

 

Muokkaamme mielellämme ohjelmia toiveiden mukaisiksi niin kestoltaan kuin sisällöltäänkin.
Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Liity postituslistallemme!

Se ei maksa mitään! Liittymällä kuulet ensimmäisenä tarjouksistamme.