Tyky-paketit

Meiltä tyky-paketteja yhteistyössä Savonia-amk:n kanssa!

Kartanon tyky-paketit yhteistyössä Savonian kanssa 

Pitäisikö asentoa ojentaa tai vähän rauhoittua? Voi hyvin pikkujouluissa tai nappaa erilainen henkilöstöpäivä hyvinvointiin. Kaikkiin paketteihin voi varata lounaan tai illallisen Koivumäen Kartanolta, kysy tarjous ryhmällesi kartano@koivumaenkartano.com. 

Lisätietoja ohjelmista antaa Anne-Maria Moilanen sähköpostitse anne-maria.moilanen@savonia.fi tai taydennyskoulutus@savonia.fi.

VIININMAISTAJAISET

Viiniasiantuntijamme (Savonia amk) johdattaa teidät viinien muuttuvaan maailmaan. Iltapäivän aikana maistelemme neljää erilaista viiniä, perehdymme viinin tyyliin, laatuun ja hintaan vaikuttaviin seikkoihin sekä siihen, miten viinit ja ruoat täydentävät toisiaan. Ohjelma sopii hyvin myös ilta-aikaan järjestettäväksi. 

Kesto: noin 3 tuntia 

Hinta 72 €/hlö (min. 10 hlöä), lisähenkilöt 39 €.  

 

RYHTIÄ ISTUMATYÖLÄISEN ARKEEN 

Miten auttaa kehoa jaksamaan istumatyössä? Oletko havainnut fyysisiä kipuja esimerkiksi selässä? Ohjelmassa keskitytään hyvään ergonomiaan ja viedään se käytännön tasolle tutkimusten ja harjoitteiden avulla yhdessä valmistuvien fysioterapiaopiskelijoiden johdolla. 

Kesto: 1,5 tuntia 

Hinta: 30 €/hlö (min. 6 hlöä), lisähenkilöt 10 €/hlö 

 

PALAUDU JA JAKSA PAREMMIN TYÖSSÄ 

Palautuminen on iso osa työhyvinvointiamme. Opi tunnistamaan niin psyykkiset kuin fyysisetkin tekijät huippuluennoitsijamme johdolla ja nappaa oivaltavat vinkit osaksi omaa arkea. Ohjelma sisältää myös pieniä toiminallisia harjoituksia. 

Kesto: 1 tunti 

Hinta: 50 €/hlö (min. 6hlöä), lisähenkilöt 10 €/hlö 

 

JOHDA TYÖHYVINVOINTIA 

Energinen ja hyvinvoiva henkilöstö takaa laadukkaan työn tuloksen. Mutta kuinka esihenkilönä voit edistää työhyvinvointia työpaikalla?  

Näkökulmaksi luennolle voidaan valita myös esihenkilön tai johtajan työhyvinvointi. 

Kesto: 45 min 

Hinta: 45 €/hlö (min 6 hlöä), lisähenkilöt 10 €/hlö 

 

KEHONKOOSTUMUSMITTAUS JA PALAUTE 

Haluatko voida paremmin ja tietää, mikä ruokavalio ja liikunta tukee juuri sinun hyvinvointiasi? Inbody270-kehonkoostumusmittaus kertoo, miten kehosi voi. Saat yli 40 kehosi koostumusta kuvaavaa arvoa. Lisäksi terveysalan opiskelijat antavat yhteispalautteen, miten tulkita tulostasi. 

Kesto: 1 h (6-8 hlö) tai 2 h (12-16 hlö) 

Hinta: 120 €/h + alv 24 % 

 

Muokkaamme mielellämme ohjelmia toiveiden mukaisiksi niin kestoltaan kuin sisällöltäänkin. 

Hinnat sisältävät arvonlisäveron. 

Liity postituslistallemme!

Se ei maksa mitään! Liittymällä kuulet ensimmäisenä tarjouksistamme.