Kuopion seikkailukeskuksen ohjelmat

Monipuoliset ulkoiluaktiviteetit

Koivumäen Kartanolle on mahdollista järjestää erilaisia aktiviteetteja yhteistyössä Kuopion Seikkailukeskuksen kanssa. Tässä muutamia kartanomiljööseemme sopivia ohjelmia.

Kesä

Fatbike-pyöräily

Hauska pyörälenkkimaastossa. Voidaan ajella haasteellisempia mäkiä tai tasaista maata ihan ryhmän kunnon mukaan. Tavoitteena pikkuhiki ennen saunomaan menoa. Matkalla tutustutaan ympäröivään luontoon ja kierretään rantaa pitkin. Suositellaan saunan yhteyteen. 

Kesto n. 1,5 tuntia 

Hinta 55 eur/hlö (minimi 5 hlö) 

Rentoutuskellunta

Märkäpuvut päälle ja kellumaan. Mahtavaa rentoutusta etenkin tähtikirkkaina elokuun iltoina. Puku päällä ei kylmä pääse yllättämään kellujaa. Uimme ensin pienen matkan keskelle järveä kellumaan. Ohjaaja on mukana koko ajan antamassa vinkkejä. Voidaan toteuttaa myös SUP-laudoilla. Suositellaan saunan yhteyteen 

Kesto n. 1,5 tuntia 

Hinta 55 eur /hlö 

Sup-lautailutunti

Ohjattu SUP-tunti järven aalloilla. Kylmemmällä kelillä osallistujille on tarjolla märkäpukuja. Kokeile uutta lajia vesillä. SUP-laudalla seistään ja melotaan pystyssä pitkällä melalla. Sopii kaikille ja on helppoa. 

Kesto n. 2 tuntia 

Hinta 55 eur /hlö (minimi 8 hlö) 

Melontaretket

Melontaretki kajakilla tai kanootilla lähivesillä. Sisältää opetusta välineistä ja melontatekniikasta. Reitti esittelee Kuopion luontoa vesiltä käsin. Voidaan toteuttaa myös illalla, jolloin pimeys ja kaupungin valot antavat oman mausteensa melontaan. Toteutetaan turvallisilla katamaraani-kanoottilautoilla, jotka ovat vakaita ja kaatumattomia vaihtoehtoja tavallisille kanooteille. 

Kesto n. 2 tuntia 

Hinta 55 eur /hlö (minimi 5 hlö) 

Seikkailukilpailu

Seikkailukisassa kilpaillaan 6 hengen tiimeissä muita ryhmäläisiä vastaan. Kisa käydään järvialueella. Lajeina leikkimielinen suunnistus, melontatehtävä, köysilaskeutumistehtävä ja tarkkuuskisa paintball-aseilla. Lisäksi yllätyksiä. Liikunnallinen ja haastava ohjelma huimapäille. 

Kesto n. 3 tuntia 

Hinta 45 eur /hlö 

Paintball / värikuulasota

Paintballpelit Seikkailukeskuksen pelikentällä Neulaniemen entisellä varikolla. Alueella on rakennettuja esteitä ja avointa maastoa. Ohjaaja vetää erilaisia skenaarioita ja tehtäviä pelin mausteeksi. Mukana aina tuomari ohjaamassa peliä. Sopii myös ensikertalaisille. 

Kesto n. 1,5 tuntia 

Hinta 40 eur /hlö (minimi 6 hlö), sisältää 500 kpl kuulia/pelaaja 

Savolainen taetokilipaelu

Hullunhauska leikkimielinen kisailu savolaisessa hengessä. Kilpailu etenee 4-6 rastilla riippuen osallistujamäärästä. Jokaisella rastilla on käytävä, jotta saa tuloskorttiin merkinnän. Kaikki voivat halutessaan osallistua toimintaan. Sopii isoille ryhmille 20-100 hlö. 

Rastitehtävät esim: Hevosenkengän heitto, ritsalla ammunta, kurlinki kuiviltaan, frisbeen tarkkuusheitto, minigolfputtaus, sählylämäri ja rengaskeilaus. 

Kesto: 1 tunti

Hinta: 34 eur /hlö (minimi 15 hlö) 

Kesäpäivän rento pelipaketti

Kesäpäivän ratoksi on kiva pelailla ja leikkiä yhdessä. Sopii kaikkiin tilaisuuksiin mausteeksi, esim. läksiäisiin erikoistehtävät teeman mukaan. Mukana tarkkuusheitto, kepit ringissä, frisbeegolf, puttikisa ja monia muita yllätyspelejä. Tehtävät laadittu juhlatunnelmaan sopivaksi. 

Kesto: n. 1 tunti 

Ryhmäkoko: 10-200 hlö 

Hinta: 29 eur /hlö 

Talvi

Lumikenkäily

Kokeillaan erilaisia liikkumatapoja lumisessa metsässä tai järven jäällä. Lumikenkäily mäkisessä maastossa saa mukavasti hien pintaan. Ohjattu kenkäily sopii ennen saunaa hikilenkiksi. Tutustutaan kenkäilyyn liikuntalajina ja tehdään n. 2 km mittainen lenkki lumisessa metsässä. Jokainen etenee luonnossa omaan tahtiinsa. Liikunnallisuutta voi säätää ryhmän halujen mukaan. 

Kesto n. 2 tuntia 

Hinta 39 eur / hlö 

Fatbike talvella

Hauska pyörälenkki lumiseen maastoon. Voidaan ajella haasteellisempia mäkiä tai tasaista maata ihan ryhmän kunnon mukaan. Tavoitteena pikkuhiki ennen saunomaan menoa. Matkalla tutustutaan ympäröivään luontoon ja kierretään rantaa tai jäätä pitkin. 

Kesto n. 1,5 tuntia 

Hinta 55 eur /hlö (minimi 5 hlö) 

Suositellaan saunan yhteyteen. 

Pilkkikisat

Voimme järjestää pilkkikisat isommallekin porukalle. Kisan sisältöön kuuluvat välineet, opastus pilkkimiseen ja palkinnot. Tarvittaessa toimitamme myös sopivan vaatetuksen pilkkijöille. 

Hinta 33 eur /hlö 

Alppicurling

Tunnetun curlingpelin pikkuveli. Alppicurling on vanha itävaltalainen jääpeli, jota pelataan kuten petanqueta. Alppicurlingkivi painaa n. 3 kg. Jokainen pystyy osallistumaan tähän tarkkuutta ja taktiikkaa vaativaan peliin. Pelikenttä voidaan jäädyttää myös maalle. 

Kesto 1 tunti 

Hinta 29 eur /hlö (minimi 6 hlö) 

Savolainen taetokilipaelu

Hullunhauska leikkimielinen kisailu savolaisessa hengessä. Kilpailu etenee 4-6 rastilla riippuen osallistujamääristä. Jokaisella rastilla on käytävä, jotta saa tuloskorttiin merkinnän. Kaikki voivat halutessaan osallistua toimintaan. Sopii isoille ryhmille 20-100 hlö. 

Rastitehtävät esim: Hevosenkengän heitto, ritsalla ammunta, kurlinki kuiviltaan, frisbeen tarkkuusheitto, minigolfputtaus, sählylämäri ja rengaskeilaus. 

Kesto: 1 tunti 

Hinta: 34 eur /hlö (minimi 15 hlö) 

Talvihässäkkä

Hullunhauska lumirieha talvisessa maisemassa. Posket saamme punoittamaan reippaalla liikunnalla. Lumiriehan rasteilla alppicurling, potkukelkkakisa, ryhmäsukset ja tarkkuusheitto. Lisänä voimme pelata luutapalloa. 

Kesto n. 1,5 tuntia (ryhmäkoosta riippuen) 

Hinta 35 eur /hlö (suositeltu minimi 10 hlö) 

Yhteystiedot

KUOPION SEIKKAILUKESKUS OY
ADVENTURE CENTER KUOPIO LTD.

Phone: +358-(0)17-580 8965
email: info(at)seikkailukeskus.com

www.seikkailukeskus.com

Liity postituslistallemme!

Se ei maksa mitään! Liittymällä kuulet ensimmäisenä tarjouksistamme.