Kasvupolun hevostoimintatalli

Tule tutustumaan hevosavusteisiin hyvinvointipalveluihin

Koivumäen kartanon pihapiirissä toimii Kasvunpolku Oy:n Hevostoimintatalli. 

Hevosavusteinen hyvinvointi hyvinvoivien hevosten avulla on Kasvunpolun hevostallin toiminnan ideologian ytimessä. Hevostoiminta- ja hevostaitoryhmissä he haluavat ohjata hevosystävälliseen yhteistyöhön hevosen kanssa. Heiltä voit varata itsellesi yksityistunnin, paritunnin kaverin kanssa tai oman ryhmän pienryhmätunnin hevosavusteiseen hyvinvointiin, hevostaitoharjoitteluun, hevostaitojen ja ratsastuksen yhdistelmään tai ratsastuksen yksilölliseen, istuntapainotteiseen harjoitteluun. 

Lisäksi Kasvunpolun tallilla toimivat monipuoliset hevostoiminnan ryhmäkurssit, kesän päiväleirit, aikuisten hevostoimintaryhmät sekä tavoitteellisten hevosjunnujen hevostaitoryhmät. 

Kasvunpolun Hevostoimintatallilla toiminta on sosiaalipedagogiseen viitekehykseen pohjautuvaa yhteisöllistä tekemistä ja toimintaa. He tarjoavat talliyhteisössä erilaisille hevosharrastajille ryhmämuotoisia kerhoja ja kursseja, mutta myös yksilöllisiä palveluita asiakkaan toiveiden mukaan.  

Hevostallilla pääosassa ovat kansallisaarteet eli Suomenhevoset. Joukon jatkona häärää Shetlanninponikaarti. Hevoset elävät pihatossa ja viettävät vapaa-aikaansa laumassa, jossa ne saavat toteuttaa itseään sosiaalisesti lajinmukaisesti toimien. Hyvinvoivat eläimet ovat hyvinvointipalveluiden perusedellytys ja tallin tavoitteena on tyytyväiset ja onnelliset kaviokaverit. 

Kasvunpolun Hevostoimintatallilla pääset tutustumaan hevosavuisteisiin hyvinvointipalveluihin. Heiltä voit varata yksityistunnin HelMi – hevosavusteiselle yksityistunnille, hevostaitotunnille, ratsastuksen istuntavalmennukseen tai rentouttavaan hengähdyshetkeen luonnossa hevosen kanssa. Ratsastus- ja hevostoimintapalvelut toteutetaan yksityistunteina, paritunteina tai pienryhmätunteina. 

Kasvunpolun hevostoimintatallin erityisosaamisena on erityisryhmien eläinavusteisissa palveluissa. He toteuttavat hevosavusteista toimintaterapiaa, sosiaalipedagogisen hevostoiminnan yksilöohjausta, erityisryhmien ryhmätoimintaa, hevosavusteista neuropsykiatrista valmennusta sekä eläin- ja hevosavusteista sosiaalista kuntoutusta. Heille on mahdollista hakeutua myös Kelan Nuotti-valmennukseen sekä Oma Väylä kuntoutukseen. 

Mikäli sinulla on hevostoimintaan liittyvä toive, jonka voisimme toteuttaa niin ota rohkeasti yhteyttä! Tuntikalenterissa on avoinna joitakin aikoja, mutta voit myös ehdottaa itsellesi sopivaa aikaa ja palvelua Hopotin kalenterin ulkopuolelta. 

AVOINNA SOPIMUKSEN MUKAAN. 

Kirjaudu siis Hopotiin ja ota Kasvunpolun hevostoimintatalli suosikkitalliksi, niin näet koko ajan kasvavan tarjonnan! Lisätietoja ja ajanvaraukset täältä

Yhteystiedot:
Kasvunpolun Hevostoimintatalli 
Koivumäenkuja 10, 70800 Kuopio 

Yleissähköposti ja puhelin:  
talli@kasvunpolku.fi 050 4766335 

Salla Kolmakow 
salla.kolmakow@kasvunpolku.fi  0403522277 

Milja Halonen 
milja.halonen@kasvunpolku.fi 0503388916 

Kiia Kervinen 
kiia.kervinen@kasvunpolku.fi 0401588741 

Liity postituslistallemme!

Se ei maksa mitään! Liittymällä kuulet ensimmäisenä tarjouksistamme.