Muistotilaisuudet

Muistotilaisuuden järjestäminen Koivumäen Kartanolla

Koivumäen Kartano Oy ja Kuopion Hautaustoimisto Niiranen ovat tehneet yhteistyötä vuodesta 2014. Koivumäen Kartano toimittaa kaikkiin Niirasen hautaustoimiston kautta tilattuihin muistotilaisuuksiin pitopalvelun Kuopion talousalueella. Yli 60 vuotta vanha, nyt jo kolmannessa sukupolvessa palveluaan jatkava hautaustoimisto halusi uusien toimitilojen ja uudistuneen ilmeen lisäksi myös uuden laadukkaan yhteistyökumppanin muistotilaisuuksien pitopalvelujen tekijäksi. Muistotilaisuuden järjestelyihin kuuluvat kattaminen, ruoka- ja juomatarjoilut, tarjoilu, tiskaus ja keittiön siivous.

Muistotilaisuuden voi järjestää myös kartanolla, ilman tilavuokraa, kun tilaisuuden kesto 3-4 h.

Salit ja henkilömäärät:

  • Juhlasali max. 45-50 henkilölle
  • Isännänsali max. 30 henkilölle
  • Kellarikabinetti max. 26 henkilölle
  • Hellahuoneet max. 30 henkilölle


Koko talon kapasiteetti 150 henkilöä. Varaamme muistotilaisuutta varten teille oman tilan, kartanossa voi olla useampia perhejuhlia yhtä aikaa.

Lämmin kiitos luottamuksesta suuren surun hetkellä.

Kuopion hautaustoimisto Oy Niiranen yhteystiedot:

Savonkatu 24, 70110 Kuopio
Puh: 017 261 3686
kuopion@hautaustoimistoniiranen.fi
http://www.hautaustoimistoniiranen.fi/

Muistotilaisuudet

Kun valitsette jonkun muistotilaisuuden menuistamme, menuhintaan sisältyy kolmen-neljän tunnin tilavuokra. Lisätunnit veloitamme 150 €/ alkava tunti.

Menuhinnat sisältävät tarvittavat juhlan suunnittelupalaverit, pöytäjärjestyksen toiveenne mukaan, valkoiset pöytäliinat, kynttilät, värilliset paperiservetit ja kahviservietit sekä palvelun.

Äänentoisto ja musiikki

Kartanon äänentoistojärjestelmä kattaa koko talon. Kaiuttimet löytyvät jokaisesta salista ja tunnelmallinen taustamusiikki joko omalta tietokoneelta tai puhelimesta kuuluu hyvin ruokailun aikana. Puheita voi pitää tarvittaessa Juhlasalissa olevan mikrofonin välityksellä.

Kartanon Juhlasalista löytyy Aili-tädin yli 100-vuotta vanha flyygeli, joka on yhä vieraiden käytössä. Muihin saleihin voi tuoda oman soittimen. Kartanolla on omat virsikirjat.

Kokousvälineet

Käytettävissänne on langaton internetyhteys, valkokangas, dataprojektori, fläppitaulu ja tussit.

Henkilökunta

Kartanon väki auttaa teitä kaikissa juhlan järjestelyissä alusta loppuun asti. Autamme teitä järjestämään onnistuneen tilaisuuden.

Siivous

Henkilökuntamme huolehtii siivouksesta ennen ja jälkeen tilaisuuden.

Palaveri

Suunnittelupalaveri järjestetään mahdollisuuksien mukaan Kartanolla noin viikkoa ennen tilaisuuden ajankohtaa. Silloin sovimme aikataulut, pöytämuodot sekä tarjoilut.

Pöytäjärjestys

Pöytämuodot sovitaan palaverissa ennakkoon yksilöllisten toiveidenne ja tilojen mahdollisuuksien mukaisesti.

Koristelu ja kukat

Voitte halutessanne tuoda omat kukat tai käyttää meidän yhteistyökumppanimme apua. Kukat tilaamme Heikkisen Kukkatarhalta Vehmasmäestä ja laskutamme teitä.

Henkilömäärän vahvistaminen

Henkilömäärä vahvistetaan viimeistään 5 vrk ennen tilaisuuden ajankohtaa. Ilmoita aikuisten, 4-12 v. lasten ja alle 4 v. lasten lukumäärät. Laskutamme tilaisuuden vahvistettujen lukumäärien mukaisesti.

Erityisruokavaliot

Pyydämme ilmoittamaan mahdolliset erityisruokavaliot ennakkoon. Kaikki ruokatuotteemme ovat laktoosittomia ja pääsääntöisesti myös gluteenittomia. Huomioimme erityisruokavaliot ilmoituksenne mukaisesti.

Tilaisuuden kulku

Emännöimme/isännöimme tilaisuutenne alusta loppuun asti, voitte itse keskittyä seurustelemaan vieraidenne kanssa.

Ohessa suuntaa antavaa aikataulua tilaisuuteenne.

  • Saapumiseen ja ruokailuun varataan aikaa henkilömäärästä riippuen noin 1-1,5 tuntia.
  • Ruokailun jälkeen muistelut ja adressien lukeminen ennen kahveja.
  • Kahvitteluun varataan aikaa noin puoli tuntia.
 

Omat juomat/ruoat

Ravintolan keittiö valmistaa kaikki ruokatarjoilut.

Halutessanne voitte kuitenkin tuoda omat pikkuleivät tai karkit kahvipöytään.

Lasten viihtyminen

Lapsille on oma pieni leikkihuone ja vanhasta arkusta löytyy viihdykettä leikkehin. Lastenhuoneen yhteydessä on isompi WC vauvanhoitoon. Kesällä pihapiirissä on lampaita ja kanoja sekä heppoja – katseltavaa siis riittää.

Maksaminen

Tilaisuuden voi maksaa kartanolla käteisellä tai yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla. Hyväksymme myös American Express- ja Diners Club -luottokortit.

Mikäli haluatte, että tilaisuutenne laskutetaan, perimme laskutuslisää 9 €/lasku. Laskutusvaihtoehtoina: verkkolasku, pdf-lasku sähköpostilla tai perinteinen paperilasku. Mikäli haluatte laskun, pyydämme ilmoittamaan laskutustiedot ennen tilaisuutta.

Tarkastamme luottotiedot ja laskutusta varten tarvitsemme myös sosiaaliturvatunnuksen.

Kaikki hintamme sisältävät arvonlisäveron.

Tervetuloa palveltavaksi.

Liity postituslistallemme!

Se ei maksa mitään! Liittymällä kuulet ensimmäisenä tarjouksistamme.