Syntymäpäivät

Hyvää syntymäpäivää sinulle, rakas!

Yhä nuoremmat täyttävät nykyisin 50 vuotta, on tapana sanoa. Mutta yhä nuoremmat, jopa 30 ja 40 vuotta täyttävät juhlivat näyttävästi pyöreitä vuosia. Perinteisestisuuria tasavuosijuhlia aloitettiin juhlia vasta, kun täytettiin 50, jolloin ihmisen sanotaan olevan ”puolimatkan krouvissa”.

Pyöreitä vuosia juhlitaan perheen, sukulaisten, ystävien ja työtovereiden kesken. Juhlat voidaan järjestää virallisena vastaanottona tai kotona. Virallisella vastaanotolla organisoinnista ja kutsujen lähettämisestä vastaa joku yrityksen sisällä, useimmiten sihteeri tai päivänsankarin läheiset.

Jokainen juhlii syntymäpäiviään niin kuin haluaa. Syntymäpäiväsankarin toiveita noudatetaan aina. Ystävät ovat poikkeus – he eivät yleensä päästä syntymäpäiväsankaria lipeämään juhlasta, vaan järjestävät itse hänelle yllätysjuhlat. Yllätysjuhlat ovat yleensä sankarille mieleen.

Suunnitellaan juhlat yhdessä. Menuja on monenlaisia esim. Pehtoorin pitopöytäKartanon Juhlabuffet tai Kartanon emännän menu tai pienemmille seurueille sopivat sesonkimenut.

Kartanon salit sopivan monen kokoisille juhlaseurueille.

 • Juhlasali 30-50 henkilöä
 • Isännänsali 10-30 henkilöä
 • Keltainen Sali 10-30 henkilöä
 • Hellahuoneet 10-30 henkilöä
 • Kellarikabinetti 10-20 henkilöä
 • Koko Kartanon kapasiteetti on 150 vierasta ja lisäksi käytössänne on upea puutarha.Varaa omasi tästä.

~ Ruokarauha vuodesta 1792.~

Syntymäpäivät ja perhejuhlat

Kun valitsette jonkun juhlamenuistamme (Juhlabuffet, Pehtoorin pitopöytä tai Kartanon emännän menu), menun hintaan sisältyy max. neljän tunnin tilavuokra, sunnuntaisin ja pyhinä 3h. Lisätunnit veloitamme +150 €/alkava tunti. Yksityistilaisuuksista koko kartanon tilavuokra tarjouksen mukaan.

Menuhinnat sisältävät tarvittavat juhlan suunnittelupalaverit, pöytäjärjestyksen toiveenne mukaan, valkoiset pöytäliinat, tuikut ja buffetpöydän kynttilät, juhlakattaukset, katelautaset ja värilliset paperiservietit ja väritoiveenne mukaiset kahviservietit sekä palvelun.

 

Majoitus

Mikäli tarvitset majoitusta, katso Possakkatupa tästä.

 

Äänentoisto

Kartanon äänentoistojärjestelmä kattaa koko talon. Kaiuttimet löytyvät jokaisesta salista ja tunnelmallinen taustamusiikki joko tietokoneelta tai puhelimesta kuuluu hyvin ruokailun aikana. Puheita voi pitää Juhlasalissa sijaitsevat mikrofonin välityksellä vaikka kahvien lomassa.

 

Musiikki

Annan Ohjelmapalvelut auttaa teitä suunnittelemaan musiikin juuri teidän tilaisuuteen sopivaksi. Kartanon juhlasalista löytyy Aili-tädin yli 100-vuotta vanha flyygeli, joka on yhä vieraiden käytössä. Myös oman bändin tai DJ:n voitte hankkia tiloihimme.

 

Tanssit

Tanssitilaa voidaan järjestää joko Keltaiseen saliin tai Isännänsaliin, toiveenne ja bändin ja tilaisuuden koon mukaan. Ulos on myös mahdollista vuokrata teltta sekä tanssilattia, mikäli haluatte järjestää tanssit puutarhassa.

 

Ohjelma

Ohjelmaa voitte halutessanne järjestää itse tai tilata kauttamme. Annan Ohjelmapalvelun kautta löydät laadukkaan esiintyjän juhlaasi, taikurin, pellen, trubaduurin.

 

Kokousvälineet

Käytettävissänne on langaton internetyhteys, valkokangas, dataprojektori, fläppitaulu ja tussit.

 

Henkilökunta

Kartanon väki auttaa teitä kaikissa juhlan järjestelyissä alusta loppuun asti. Autamme teitä järjestämään onnistuneet juhlat.

 

Siivous

Henkilökuntamme huolehtii siivouksesta, teidän tarvitsee vain kerätä mahdolliset omat koristelut sekä lahjat mukaanne.

 

Juhlapalaveri

Suunnittelupalaveri järjestetään mahdollisuuksien mukaan Kartanolla noin kaksi viikkoa ennen juhlan ajankohtaa. Silloin sovimme aikataulut, pöytämuodot, koristelut sekä tarjoilut.

 

Juhlakattaus

Juhlakattaukseen kuuluvat valkoiset pöytäliinat, koristeliinat, kynttilät, katelautaset, toivomanne väriset paperiservietit sekä toivomustenne väriset koristeservietit kahville. Kartanon henkilökunta huolehtii juhlakattauksista.

 

Pöytäjärjestys

Pöytämuodot sovitaan juhlapalaverissa ennakkoon yksilöllisten toiveidenne ja tilojen mahdollisuuksien mukaisesti.

 

Kukat

Voitte halutessanne tuoda omat kukat tilaisuuteen tai tilaamme Heikkisen Kukkatarhalta Vehmasmäestä ja laskutamme teitä.

 

Menut

Vuoden juhlamenumme valmistuvat aina tammikuussa. Kaikki juhlatilaisuudet toteutetaan toiveidenne mukaan, menu voidaan räätälöidä teille sopivaksi. Huomioithan, että buffetmenuissa minimiryhmäkoko on 15 aikuista. Lapset: Alle 4 v. ruokailevat veloituksetta ja 4-12 v. lapset ½ hintaan.

 

Henkilömäärän vahvistaminen

Henkilömäärä vahvistetaan viimeistään 7 vrkennen tilaisuuden ajankohtaa. Ilmoita aikuisten, 4-12 v. lasten ja alle 4 v. lasten lukumäärät. Laskutamme tilaisuuden vahvistettujen lukumäärien mukaisesti.

 

Ruoka- ja juomatarjoilujen vahvistaminen

Ruoka- ja juomatarjoilut tulee vahvistaa ravintolaan viimeistään 7 vrk ennen tilaisuuden sovittua ajankohtaa.

 

Erityisruokavaliot

Pyydämme ilmoittamaan mahdolliset erityisruokavaliot ennakkoon. Kaikki ruokatuotteemme ovat laktoosittomia ja pääsääntöisesti myös gluteenittomia. Huomioimme erityisruokavaliot ilmoituksenne mukaisesti.

 

Tilaisuuden kulku

Emännöimme/isännöimme tilaisuutenne alusta loppuun asti, voitte itse keskittyä juhlimaan vieraidenne kanssa.

Ohessa suuntaa antavaa aikataulua tilaisuuteenne.

 • Saapumiseen ja alkumaljoihin varataan aikaa noin puoli tuntia.
 • Alku- ja pääruokaan kannattaa varata aikaa henkilömäärästä riippuen noin 1-1,5tuntia.
 • Keittiömestari esittelee menun, kaadamme ruokajuomat ja ruokailu tapahtuu pöytäkunnittain.
 • Pääruoan jälkeen kenties hieman taukoa, puheita, jaloittelua ja mahdollisesti ohjelmaa ennen kahveja
 • Kahvitteluun varataan aikaa puolesta tunnista tuntiin.
 

Baari

Raninin Kauppahuoneen oma baari palvelee juhlaväkeä tilaisuuden alusta loppuun saakka. Valikoimasta löytyypaikallisen Lignell&Piispasen tehtaan lähes koko tuotevalikoima, laadukkaat Tampereen Viinitukun viinit ja Olvin ja RPS:n tuotteet.

 

Juomat

Juhlamenujen hintaan kuuluvat kotikalja, vesi ja mehu. Muita ruokajuomia voitte tilata ennakkoon tai vieraat voivat myös ostaa juomia baarista omalla rahalla.

 

Viinilistat

Viinilistamme valmistuvat tammikuussa. Viinit ovat pääsääntöisesti Tampereen Viinitukun valikoimasta.

Juhlajuomien menekin arvioiminen:

 • 1 kuohuviinipullo riittää noin 7:lle vieraalle.
 • Ruokaviiniä tarjotaan yleensä 2-3 kierrosta.
 • 1 viinipullosta riittää noin 5:lle vieraalle.

Viinit laskutamme avattujen pullojen mukaan. Kahvin kanssa sopii konjakki/likööri L&P:n valikoimasta.

 

Omat juomat/ruoat

Koivumäen Kartano pihapiireineen on anniskelualuetta, Koivumäen Kartanossa on anniskeluoikeudet. Kaikki juoma- ja ruokatarjoilut tulee ainoastaan Koivumäen Kartanon ravintolan toimesta. Anniskelupaikan läheisyydessä omien juomien nauttiminen on kielletty. Ravintolan keittiö valmistaa kaikki ruokatarjoilut. Halutessanne voitte kuitenkin tuoda omat pikkuleivät tai karkit kahvipöytään.

 

Sauna

Juhlaan on mahdollista yhdistää myös saunominen Kartanon tunnelmallisessa puulämmitteisessä kellarisaunassa. Tilaussauna arkisin ma-to 200 €/ryhmä, pe-la 300 €/ryhmä, pyhät hinnoitellaan erikseen. Saunomisaika on 2 tuntia ja hinta sisältää pyyhkeet, pesuaineet ja loppusiivouksen. Lisälämmitystunnit saunasta +150 €/h. Saunalla on myös anniskeluoikeudet, ei omia juomia.

 

Valokuvaus

Kartanon pihapiiri tarjoaa hienon taustan valokuville. 

Kuljetus

Tarjoamme Teille kuljetusta Kuopion Tila-autot Oy:n kanssa:
Hinnat noin 160 €-200 €, pyydä tarjous.

 

Tilausristeily

Tilausristeily keskustasta Koivumäelle tai toisin päin kauniista Kallaveden maisemista nauttien kestää noin 1,5 tuntia. Hinta tarjouksen mukaan.

 

Lasten viihtyminen

Lapsille on oma pieni leikkihuone ja vanhasta kaapista löytyy viihdykettä leikkeihin. Lastenhuoneen yhteydessä isompi WC vauvanhoitoon sekä mikroaaltouuni käytettävissänne ruokien lämmitykseen. Kesällä pihapiirissä lampaita ja kanoja sekä heppoja – katseltavaa siis riittää.

 

Henkilömäärän vahvistaminen

Tilaisuuden lopullinen henkilömäärä viimeistään 7 vrk ennen tilaisuuden sovittua ajankohtaa. Koivumäen Kartano laskuttaa ruokatarjoilusta ennakkoon vahvistetun henkilömäärän mukaisesti.

 

Maksaminen

Tilaisuuden voi maksaa kartanolla käteisellä tai yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla. Hyväksymme myös American Express- ja Diners Club -luottokortit. Mikäli haluatte, että tilaisuutenne laskutetaan, perimme laskutuslisää 9 €/lasku. Laskutusvaihtoehtoina: verkkolasku, pdf-lasku sähköpostilla tai perinteinen paperilasku. Mikäli haluatte laskun, pyydämme ilmoittamaan laskutustiedot ennen tilaisuutta. Tarkastamme luottotiedot ja laskutusta varten tarvitsemme myös sosiaaliturvatunnuksen. Kaikki hintamme sisältävät arvonlisäveron.

Tervetuloa palveltavaksi!

Liity postituslistallemme!

Se ei maksa mitään! Liittymällä kuulet ensimmäisenä tarjouksistamme.

Captcha
captcha
Reload